tisdag 20 januari 2009

Bruce Springsteen till Sverige igen

Bruce Springsteen och The E Street Band kommer till Sverige igen. 4 och 5 juni står de på Stockholms Stadion för två garanterat utsålda spelningar. Inget Ullevi den här gången alltså, vilket är synd. Allt känns lite synd. Det här kan inte bli lika bra som i somras, så hur det än slutar kommer man att bli besviken. Det har ryktats om att Bruce kanske kommer att framföra olika skivor olika kvällar, men det är bara ett rykte. Men det vore inte dumt om han t ex den ena kvällen drog av hela Born To Run och den andra kvällen kanske The River eller Darkness On The Edge Of Town. Men förmodligen blir det som i somras: några nummer från Working On A Dream och sen resten gamla godingar i en blandning av obskyra nummer för de mest hängivna fansen och favoriter för den stora massan.

Biljetterna släpps nu på måndag klockan 10.00 och kommer bara att säljas online och per telefon, samt utanför Stadion. Biljetter hittas hos Eventim.se.

Vi ses i sommar! Jag håller tummarna för att få höra Jungleland, I'm Going Down, New York City Serenade, The Price You Pay, Tougher Than The Rest och så gärna repris på favoriter jag redan hört såsom Thunder Road, Backstreets, Out In The Street och Twist And Shout.

Inga kommentarer: